STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

zanimivosti 15:30

V mestecu na Sardiniji se bodo nudisti lahko poročali goli

Mestece San Vero Milis na italijanskem otoku Sardinija se je odločilo, da bodo nudistom omogočili poroke na eni od svojih nudističnih plaž. Župan kraja, ki leži blizu Oristana, je dejal, da je dovoljenje porok nudistom vprašanje enakosti.

svet 15:20

V Južnokitajskem morju nov incident med Filipini in Kitajsko

Kitajska in Filipini so se danes v Južnokitajskem morju, kjer imata državi dolgo zgodovino ozemeljskih sporov, zapletli v nov incident. Manila je kitajsko obalno stražo obtožila, da je proti njenima ladjama uporabila vodni top in jima ovirala dostop do enega od atolov, Peking pa je potrdil, da so filipinska plovila pregnali z območja.

gospodarstvo 15:18

Glovo z 10. majem zapušča Slovenijo

Španski ponudnik dostave hrane in drugih izdelkov na dom Glovo zapušča slovenski trg. Storitev dostave bo podjetje v Sloveniji nudilo še do 10. maja do 22. ure, so v sporočilu uporabnikom navedli v podjetju. Za prenehanje poslovanja v Sloveniji so se odločili na podlagi ponovne ocene prednostnih naložb podjetja.

šport 15:04

Del Bosqueju vodenje kriznega upravljanja španske zveze

Nekdanji španski nogometni selektor Vicente Del Bosque bo vodil krizno upravljanje Španske nogometne zveze (RFEF) po več odmevnih škandalih, je po poročanju španske tiskovne agencije EFE napovedala španska vlada. Del Bosque bo predsednik posebnega kriznega odbora.