STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

šport 7:02

Izidi lige NHL

Izidi končnice severnoameriške hokejske lige NHL.

šport 6:58

Po novem porazu konec sezone za Kopitarjeve kralje

Hokejisti Los Angeles Kings so izpadli v četrtfinalu končnice v zahodni konferenci severnoameriške lige NHL. S 4:1 v zmagah jih je izločilo moštvo Edmonton Oilers. To je peto tekmo v domači dvorani dobilo s 4:3. Slovenski as in kapetan kraljev Anže Kopitar se ni vpisal med strelce ali podajalce.

šport 6:29

Izidi lige NBA

Izidi končnice severnoameriške košarkarske lige NBA.

šport 6:26

Dončić z Dallasom do visoke zmage v Los Angelesu

Košarkarji Dallas Mavericks so na peti tekmi četrtfinala zahodne konference v severnoameriški ligi NBA s 123:93 visoko premagali Los Angeles Clippers. S tem so v seriji na štiri zmage povedli s 3:2. Slovenski košarkarski as Luka Dončič je v 39 minutah na parketu dosegel 35 točk, deset podaj in sedem skokov.

svet kultura 6:00

V novi pustolovščini Levjega kralja tudi Beyonce in njena hči

Ljubitelje animirane klasike Levji kralj so v teh dneh pričakale prve podrobnosti novega filma iz živalskega kraljestva. Čeprav bo na film Mufasa: Levji kralj treba počakati do božiča, so pri Disneyju delček razpoloženja razkrili v prvem napovedniku. Svoj glas bosta v računalniško animiranem filmu posodili tudi Beyonce in njena hči Blue Ivy Carter.

svet kultura 5:30

Irena Z. Tomažin v Berlinu s projektom v poklon umetnici Katalin Ladik

Plesalka, koreografinja, performerka in vokalistka Irena Z. Tomažin in nemška plesalka Jule Flierl se bosta drevi v Berlinu s performansom U.F.O. - Hommage to Katalin Ladik poklonili madžarsko-srbski avantgardni pesnici in performerki Katalin Ladik. Performans briše meje med poezijo, igro in eksperimentiranjem z glasom.