STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

šport 15:57

City zanesljiv tudi v Londonu

Nogometaši Manchester Cityja so trdno odločeni, da iz rok ne izpustijo priložnosti in še četrtič zapovrstjo ter šestič v zadnjih sedmih letih osvojijo angleško ligo. V 37. krogu so v gosteh s 4:0 premagali londonski Fulham, s tem pa na lestvici prehiteli Arsenal, s katerim imajo zdaj enako število odigranih tekem.

šport 15:52

Martin v Le Mansu zmagovalec sprinterske dirke

Španski motociklist in vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v elitnem razredu motoGP, Jorge Martin (Pramac Ducati), je zmagovalec sprinterske dirke pred veliko nagrado Francije v Le Mansu. Drugi je bil njegov rojak Marc Marquez (Gresini Ducati), tretji pa še en španski dirkač Maverick Vinales (Aprilia).

šport 15:12

Slovenski rokometaši dodatno zdesetkani po vozovnico za SP

Slovenska moška rokometna reprezentanca se je danes podala v Winterthur, kjer jo v nedeljo ob 16. uri čaka odločilna tekma kvalifikacij za nastop na januarskem svetovnem prvenstvu. Slovenski rokometaši bodo v dodatno okrnjeni zasedbi proti Švici lovili zadetek zaostanka, saj so v četrtek na prvi medsebojni tekmi v Kopru izgubili s 26:27.

svet 15:02

Hamas objavil nov posnetek zajetega talca

Oboroženo krilo palestinskega islamističnega gibanja Hamas, brigade Ezedin al Kasam, je danes objavilo video posnetek enega od izraelskih talcev, ki so ga ugrabili med napadom na Izrael 7. oktobra lani in odpeljali v Gazo. V 11-sekundnem posnetku s podnapisi v arabščini in hebrejščini moški pravi, da se čas izraelski vladi izteka.