STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

promet 19:00

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so na primorski avtocesti na več odsekih od Logatca proti Ljubljani zastoji z zamudo do 10 minut.

šport 19:00

Jorgić po preobratu v drugi krog turnirja v Džedi

Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je v prvem krogu glavnega turnirja Saudi Smash v Džedi po preobratu s 3:2 (-9, -13, 6, 8, 9) premagal Francoza Cana Akkuzuja. Njegov tekmec v drugem krogu bo v ponedeljek mladi Avstralec Nicholas Lum.

Slovenija 18:56

Fajon s palestinskim vodstvom o potrebi po premirju v Gazi in sklicu mirovne konference

Zunanja ministrica Tanja Fajon se je v Ramali danes sestala s palestinskim predsednikom vlade Mohamedom Mustafo, s katerim sta se strinjala o potrebi po premirju v Gazi in sklicu mirovne konference, ki bi zagotovila varnost Palestincem in Izraelcem. S predsednikom Mahmudom Abasom pa sta govorila tudi o opolnomočenju palestinskih oblasti.

šport 18:56

Jaka Hace zmagal na DP deseterobojcev v Mariboru

Jaka Hace (Krka Novo mesto) je prepričljivo zmagal med člani v atletskem deseteroboju na slovenskem prvenstvu v Mariboru. Vodil je že po prvem dnevu, na koncu je zbral 7295 točk. Drugi za DP je bil Jakob Praprotnik (Mass Ljubljana) s 5886 točkami.

šport 18:46

Slovenski rokometaši oslabljeni začeli priprave na Švico

Slovenska moška rokometna reprezentanca je v Izoli začela priprave na kvalifikacijska dvoboja s Švicarji za januarsko svetovno prvenstvo. Švicarjem se bo slovenska izbrana vrsta zoperstavila v okrnjeni zasedbi. Selektor Uroš Zorman je naknadno vpoklical Aleksa Kavčiča in Tilna Strmljana.

šport 18:43

Kozamernik evropski prvak s Trentinom

Slovenska odbojka je doživela še en velik uspeh. Slovenski reprezentant Jan Kozamernik je kot prvi Slovenec postal zmagovalec evropske lige prvakov, potem ko je njegov Trentino v finalu v turški Antalyi premagal poljsko ekipo Jastrzebski Wegiel. Zmaga Italijanov je bila prepričljiva, tekmo pred 8500 gledalci so dobili s 3:0 (20, 22, 21).