Evropske volitve 2024
STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 23:32

Vodišek 10. po drugem dnevu SP v Franciji

Koprčan Tone Vodišek je po drugem dnevu svetovnega prvenstva v kajtanju deseti, dan prej je bil sedmi. V prvi regati dneva je odstopil, drugo je končal na 14. mestu, potem pa v cilj prijadral še kot peti in tretji. V vodstvu ostaja Singapurec Maximilian Maeder, ki je lani na SP na Nizozemskem zmagal, Vodišek pa je bil drugi.

šport 23:30

Večer šampionov zime v znamenju slovesa Petra Prevca

Smučarska zveza Slovenije je nocoj na slovesnosti na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani počastila uspehe in dosežke tekmovalk in tekmovalcev v minuli zimski sezoni, ki tekmujejo pod njenim okriljem. Tradicionalna prireditev z naslovom Večer šampionov je potekala tudi v znamenju slovesa slovenskega skakalnega šampiona Petra Prevca.

šport 23:19

Celtic potrdil 54. naslov prvaka

Nogometaši Celtica iz Glasgowa so si krog pred koncem prvenstva priigrali 54. naslov škotskega prvaka. Na gostovanju pri Kilmarnocku so slavili s 5:0 in imajo tako nedosegljivih šest točk prednosti pred večnim mestnim tekmecem Rangers.

šport 23:09

Vlahović prinesel Juventusu 15. pokalno lovoriko

Nogometaši Juventusa so zmagovalci 77. italijanskega pokala. V finalu v Rimu je Juventus premagal Atalanto z 1:0. Edini gol v finalu je dosegel Dušan Vlahović v četrti minuti. Za torinski klub je to 15. pokalna lovorika.

šport 23:03

PSG preprečil Nici pot v ligo prvakov

Nogometaši v francoski ligi so igrali še dve zaostali tekmi 32. kroga. Prvak Paris Saint-Germain je v Nici zmagal z 2:1, Reims pa je doma Marseille premagal z 1:0.