STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 20:39

City zanesljiv tudi v Londonu, Burnley in Luton izpadla

Nogometaši Manchester Cityja so trdno odločeni, da iz rok ne izpustijo priložnosti in še četrtič zapovrstjo ter šestič v zadnjih sedmih letih osvojijo angleško ligo. V 37. krogu so v gosteh s 4:0 premagali londonski Fulham, s tem pa na lestvici prehiteli Arsenal, s katerim imajo zdaj enako število odigranih tekem.

šport 20:32

Rezervna postava Dortmunda izgubila z Mainzem

V zadnji sobotni tekmi 33. kroga nemške nogometne lige je Borussia Dortmund, udeleženka letošnjega finala lige prvakov, izgubila z Mainzem z 0:3. Slednji si je tako močno popravil možnosti za obstanek v bundesligi, Dortmund pa ne more več do četrtega mesta, ki ga bo osvojil Leipzig slovenskega reprezentanta Benjamina Šeška.

šport 20:29

Drugoligaška Granada s špalirjem pozdravila nove prvake

Nogometaši Real Madrida so v Granadi doživeli takoimenoivani "el pasillo" oziroma špalir, s katerim tradicionalno nasprotne ekipe nagradijo nove prvake. Gostoljubja jim gostje niso vrnili; premagali so jih s 4:0 in jim tri kroge pred koncem prvenstva vzeli vse možnosti za obstanek med elito.

šport 20:27

Nafta s porazom ponudila Primorju skok na vrh 2. SNL

Nogometaši Nafte 1903 so v 29., predzadnjem krogu 2. slovenske lige doživeli poraz v Dekanih, kjer je Jadran po dveh enajstmetrovkah Matije Burina zmagal z 2:0. Lendavčani bi lahko ta krog končali na drugem mestu, saj jih lahko v nedeljo prehiti ajdovsko Primorje, če bo slednje ugnalo Triglav.