STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 19:42

Izidi atletskega mitinga v Kranju

Izidi atletskega mitinga v Kranju, 19. memoriala Matica Šušteršiča in Patrika Cvetana ter prve tekme sezone slovenske mednarodne lige Telekom Slovenije.

šport 19:29

Tour de Ski samo še z italijanskima prirediteljema

Tradicionalni tekaški novoletni Tour de Ski bosta prihodnje leto gostila le še italijanska prireditelja Dobiacco in Val di Fiemme. V prvi sezoni leta 2006 je tekmovanje smučarjev tekačev potekali v štirih državah s petimi prizorišči, Mednarodna smučarska zveza pa izpostavlja, da gre pri spremembi za trajnostni vidik izvedbe tekmovanja.

šport 19:14

Guček z državnim rekordom v Kranju do norme za olimpijske igre

Matic Ian Guček (Kladivar Celje) je na 19. atletskem memorialu Matica Šušteršiča in Patrika Cvetana v Kranju v teku na 400 m z 48,66 sekunde izboljšal svoj slovenski rekord in se z izpolnjeno mednarodno normo (48,70) uvrstil na olimpijske igre v Parizu. Prejšnji rekord, 48,91, je tekel 5. avgusta 2022 v kolumbijskem Caliju.

šport 19:08

Vodstvo FIBA Europe po skupščini v Portorožu izraža optimizem

Po današnji generalni skupščini FIBA Europe v Portorožu je predsednik te kontinentalne košarkarske organizacije Jorge Garbajosa izjavil, da ne bi mogel biti bolj vesel in bolj optimist. Med drugim je izrazil upanje na dolgoročen dogovor z evroligo glede datumov za reprezentančne tekme. Priznal pa je, da strategiji obeh strani še nista usklajeni.