STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 21:37

Leverkusen še na 50. tekmi v sezoni neporažen, Bayern spet drugi

Nogometaši v nemški ligi so dokončali 33., predzadnji krog sezone. Prvak Bayer Leverkusen nadaljuje niz tekem brez poraza, tokrat je na gostovanju pri Bochumu slavil s 5:0 in že 50. v sezoni ostal neporažen. Bayern pa je na zadnji domači tekmi premagal Wolfsburg z 2:0 in je spet na drugem mestu lestvice.

šport 21:05

Prado zmagovalec v domačem Lugu, Gajser četrti

Svetovni prvak v motokrosu Španec Jorge Prado je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva elitnega razreda MXGP v domačem Lugu. Na preizkušnji za VN Galicije je dobil obe vožnji. Slovenski dirkač Tim Gajser je bil četrti, potem ko je bil šesti v prvi in tretji v drugi vožnji. Drugi Slovenec v MXGP Jan Pancar je bil 14.

Slovenija 21:02

Logar za Reporter: Pripravljen sem na kongresu prevzeti vodstvo SDS

Poslanec SDS Anže Logar trenutno ne vidi razloga za samostojno politično pot, saj čaka na kongres SDS, na katerem bo pripravljen prevzeti vodstvo stranke, je povedal v intervjuju za Reporter. Ob tem pričakuje, da se bo pomladitev stranke zgodila v širšem dogovoru in ob sporazumu s predsednikom Janezom Janša.

za uredništva pregled tiska 20:43

Tuje tiskovne agencije o Sloveniji (11. in 12. 5.)

Tuje tiskovne agencije so v soboto in danes med drugim poročale o obisku slovenske zunanje ministrice Tanje Fajon v Egiptu, kjer se je srečala z egiptovskim kolegom Samehom Šukrijem in obiskala mejni prehod Rafa. Hrvaška tiskovna agencija Hina je poročala o protestu krajanov Brežic proti gradnji azilnega doma.