Evropske volitve 2024
STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 15:56

Boštjan Maček z drugim izidom v finale

Slovenski strelec Boštjan Maček je v kvalifikacijah streljanja na evropskem prvenstvu v trapu v Lonatu v Italiji zasedel drugo mesto. S tem izidom se je uvrstil v finale.

Slovenija 15:54

Pohoda na Rožnik zaradi neizdanega soglasja zavoda za varstvo narave ne bo

Tradicionalnega Pohoda na Rožnik, ki ga študenti organizirajo v sklopu Majskih iger, letos ne bo, saj predhodnega soglasja Zavoda RS za varstvo narave za izvedbo prireditve do petka niso prejeli. Pohod bodo v sredo, 22. maja, nadomestili z Odhodom z Rožnika, ki bo v Rožni dolini, so zapisali v Študentskem svetu stanovalcev.

šport 15:49

Ana Belac v igri za zmago v Nemčiji

Najvišjeuvrščena slovenska igralka golfa na računalniški lestvici Ana Belac zaseda drugo mesto krog pred koncem turnirja evropske serije v Nemčiji z nagradnim skladom 300.000 evrov. V nedeljo si lahko z visoko uvrstitvijo hkrati zagotovi mesto na olimpijskih igrah v Parizu.

šport 15:39

Sevilla in Quique Sanchez Flores končala sodelovanje

Pri španskem nogometnem prvoligašu Sevilli so potrdili, da bo po koncu sezone klub zapustil trener Quique Sanchez Flores, medtem ko je kapetan Jesus Navas dejal, da bo ostal, čeprav se je prvotno odločil za odhod, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

šport 15:38

Tokić ostala brez vozovnice za Pariz

Slovenska namiznoteniška igralka Sara Tokić je v Sarajevu na olimpijskih kvalifikacijah končala nastope v prvem krogu repasaža. Slovenija tako v ženski konkurenci na OI ne bo imela predstavnice, so sporočili iz Namiznoteniške zveze Slovenije.

šport 15:25

Karničnik najboljši igralec sezone v Spinsovem izboru

Nogometaš Celja Žan Karničnik je najboljši igralec sezone 2023/24 v Prvi ligi Telemach po izboru Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins). Trener sezone je postal strateg Maribora Ante Šimundža, najboljši mladi nogometaš pa je Jegor Prucev iz vrst prvaka Celja.