Evropske volitve 2024
STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

šport 16:45

Vodišek končal v polfinalu SP na skupnem osmem mestu

Koprčan Toni Vodišek je na svetovnem prvenstvu v formuli kite v francoskem Hyeresu končal v polfinalu zaključnih bojev za odličja in je osvojil skupno osmo mesto. S tem ni ubranil naslova svetovnega podprvaka. Zlato je tako kot na lanskem SP na Nizozemskem osvojil Singapurec Maximilian Maeder.

Slovenija 16:32

Pri Bloški Polici v prometni nesreči umrl motorist

Na cesti med Novo vasjo in Bloško Polico v občini Bloke je zgodaj popoldne v prometni nesreči umrl 49-letni motorist. Po doslej zbranih podatkih je v ostrem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran in trčil v pravilno vozeči osebni avtomobil. Umrl je na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

vreme 16:29

Vreme: Pooblačilo se bo

Ponoči se bo nekoliko pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, v Zgornjesavski dolini okoli 7 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

šport 16:01

Ana Belac s šestim mestom vse bližje nastopu na OI

Najvišjeuvrščena slovenska igralka golfa na računalniški lestvici Ana Belac je na turnirju evropske serije v Nemčiji z nagradnim skladom 300.000 evrov zasedla končno šesto mesto. S pridobljenimi točkami je 27-letnica vse bližje nastopu na olimpijskih igrah v Parizu.

promet 16:01

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi intervencije zaprt vozni pas na gorenjski avtocesti med Šmartnim in Povodjem proti Karavankam.

Slovenija 15:05

V eksploziji plinske jeklenke poškodovana 78-letnica

V stanovanjski hiši na območju policijske postaje Rače je okoli poldneva prišlo do eksplozije plinske jeklenke, ki jo je menjala 78-letnica. Ta je v nesreči utrpela telesne poškodbe, vendar ni v smrtni nevarnosti. Nastalo je za okoli 15.000 evrov gmotne škode, so sporočili s Policijske uprave Maribor.