Evropske volitve 2024
STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

šport 18:18

Kranjčani povedli v finalu DP v vaterpolu

Vaterpolisti Triglava so v prvi finalni tekmi končnice državnega prvenstva v pokritem olimpijskem bazenu v Kranju premagali Branik z 18:8 (4:3, 5:2, 4:2, 5:1). V prvi tekmi za tretje mesto je Ljubljana Slovan v bazenu Kodeljevo premagala Grafist Koper s 25:5 (6:0, 5:0, 8:3, 6:2).

svet 18:14

Rusija in Ukrajina ponoči sestrelili več kot sto izstrelkov

Ukrajina in Rusija danes poročata o sestrelitvah sovražnikovih izstrelkov. Ruska zračna obramba je nad Krimom sestrelila devet raket in dron. Še 60 ukrajinskih brezpilotnikov so sestrelili nad regijama Belgorod in Krasnodar. Ukrajinska vojska je medtem uničila vseh 37 ruskih dronov, v obstreljevanju Harkova pa je bilo ubitih najmanj 11 ljudi.

šport 17:59

Primorje v prvo ligo, v tretjo ob Fužinarju še Tabor

Ajdovščina bo po sezoni 2010/11 spet imela nogometnega prvoligaša. Primorje je v zadnjem, 30. krogu v 2. slovenski nogometni ligi v gosteh igralo 0:0 s sežanskim Taborom. Če je bila točka dovolj za ajdovski naslov prvaka, pa je bila premalo za obstanek Tabora v drugi ligi, iz katere je izpadel tudi Fužinar.

šport 17:58

Za konec EP v Tacnu zlato kanuistom, srebro kanuistkam

Fantastično nedeljo na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu sta zaokrožili slovenski ekipi. Kanuisti so v postavi Žiga Lin Hočevar, Luka Božič in Beni Savšek osvojili že tretje slovensko zlato na prvenstvu, uspeh pa je z drugim mestom dopolnila ženska ekipa v postavi Eva Alina Hočevar, Alja Kozorog in Lea Novak.

šport 17:33

Igralke v ženski nogometni ligi opravile še zadnje obveznosti

Sezona 2023/24 v prvi ženski nogometni ligi Triglav Zdravje se je danes končala z zaostalo tekmo 21. kroga in zadnjim obračunom 24. kroga. V slednjem je Olimpija v gosteh s 3:0 premagala Radomlje. Primorje pa je v zaostalem obračunu v gosteh pri Dravi slavilo s 3:1.