Evropske volitve 2024
STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

svet 19:29

Španija bo zaradi Mileijevih opazk odpoklicala veleposlanika iz Argentine

Španija je napovedala odpoklic veleposlanika iz Buenos Airesa, potem ko je predsednik Argentine Javier Milei na današnjem predvolilnem shodu v Madridu v organizaciji skrajno desne španske stranke Vox soprogo španskega premierja Pedra Sancheza označil za skorumpirano, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

šport 19:12

Sežanska Skala zmagovalka domače balinarske super lige

Balinarjem sežanske Skale je pripadel naslov zmagovalcev domače moške super lige 2023/24, saj so v finalu zaključnega turnirja najboljše četverice na nevtralnem igrišču v Postojni s 17:9 ugnali škofjeloško Trato. Oba finalista bosta slovensko balinanje zastopala v evropskem pokalu.

šport 19:07

City prvi v zgodovini s štirimi zaporednimi naslovi

Nogometaši Manchester Cityja so prvaki angleške lige. V zadnjem, 38. krogu so na domači zelenici premagali West Ham s 3:1 in sezono končali z dvema točkama naskoka pred Arsenalom. Ta je na zadnji tekmi na domačem stadionu ob koncu le premagal Everton z 2:1.

šport 19:07

Alexander Zverev drugič osvojil turnir v Rimu

Nemec Alexander Zverev je drugič doslej osvojil teniški turnir v Rimu z nagradnim skladom 7.877.020 evrov. V finalu mastersa 1000 je s 6:4 in 7:5 premagal 21. igralca turnirja Nicolasa Jarryja iz Čila.