STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

vreme 16:00

Vreme: Ponoči bo precej jasno

Zvečer in ponoči bo precej jasno. Proti jutru bo po nekaterih nižinah nastala megla, v zahodnih krajih bo nekaj nizke oblačnosti. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 11 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

svet 15:47

V Nemčiji med lepljenjem plakatov napadli evropskega poslanca

V Dresdnu so neznanci v petek zvečer napadli nemškega evropskega poslanca iz vrst socialdemokratov (SPD) Mathhiasa Eckeja, medtem ko je lepil plakate za volilno kampanjo. Po napadu so ga zaradi hudih poškodb odpeljali v bolnišnico, kjer so ga operirali. Policija napadalcev še ni izsledila.

šport 15:46

Arsenal ostaja na vrhu angleške lige

Nogometaši Arsenala bodo tudi po 36. krogu na vrhu angleške lestvice. Topničarji so tokrat s 3:0 ugnali Bournemouth ter imajo štiri točke prednosti pred Manchester Cityjem. Ta pa ima še dve tekmi v dobrem, danes ob 18.30 se bo meril z Wolverhamptonom.

svet 15:40

Rusija Zelenskega uvrstila na seznam iskanih oseb

Rusija je na seznam iskanih oseb uvrstila ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega, poročajo ruske tiskovne agencije, ki se sklicujejo na seznam iskanih oseb notranjega ministrstva v Moskvi. Razlogov za uvrstitev Zelenskega na seznam v Moskvi niso navedli, poroča francoska tiskovna agencija AFP.