STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

šport 7:23

Kopitarjevi kralji še tretjič izgubili proti Edmontonu

Slovenski hokejski as Anže Kopitar je s svojimi Los Angeles Kings pred zahtevno nalogo po novem porazu proti Edmonton Oilers v konferenčnem četrtfinalu zahodne konference v ligi NHL. Naftarji so namreč v gosteh slavili z 1:0 in v zmagah povedli s 3:1.

Slovenija 7:03

Do streljanja na območju Slovenske Bistrice prišlo po sporu treh moških

Do streljanja na območju policijske postaje Slovenska Bistrica v nedeljo zvečer je po do zdaj zbranih podatkih prišlo po sporu med tremi moškimi, pri čemer je eden od njih umrl na kraju dogodka, drugega pa so ranjenega odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, so sporočili s policije.

promet 7:00

Razmere na slovenskih cestah ob 7. uri

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi predmeta na vozišču oviran promet na štajerski avtocesti pred Framom proti Mariboru.

svet 6:45

V ZDA v divjanju tornadov najmanj pet mrtvih

V divjanju izjemno velikega števila tornadov, ki so prizadeli zvezne države v osrednjem delu ZDA, je umrlo najmanj pet ljudi, so v nedeljo sporočile lokalne oblasti. Najhuje je bilo v Oklahomi, od koder poročajo o štirih smrtnih žrtvah.

Slovenija 6:41

Kronika v zadnjih 24 urah

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 76 prometnih nesreč, od tega 15 nesreč z lahkimi poškodbami in tri s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 51 kršitev javnega reda in miru ter 71 kaznivih dejanj.