STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

šport 20:31

Leipzig tudi z zadetkom Šeška boljši od Borussie Dortmund

Nogometaši Leipziga so v 31. krogu nemškega prvenstva na domači zelenici premagali Borussio Dortmund s 4:1 in naredili velik korak k neposredni uvrstitvi v ligo prvakov za sezono 2024/25. Drugi zadetek za domače je ob koncu prvega polčasa zabil slovenski napadalec Benjamin Šeško. Vodilni Bayer Leverkusen po drami ostaja neporažen tudi po 31 tekmah.

šport 20:31

Liverpool le še z minimalnimi možnostmi za prvaka, Sheffield United v drugo ligo

Neprepričljiva forma nogometašev Liverpoola se je nadaljevala tudi v 35. krogu na gostovanju pri West Hamu. Varovanci Jürgena Kloppa so igrali neodločeno 2:2, izgubili novi dve točki, s tem pa bržkone tudi realne možnosti za naslov prvaka. Liverpool zdaj za vodilnim Arsenalom s tekmo več zaostaja dve točki, za Manchester Cityjem pa eno.

šport 20:06

Obračun Juventusa in Milana brez golov

Nogometaši Juventusa in Milana so igrali derbi 34. kroga italijanskega prvenstva. Ekipi, ki na lestvici zasedata tretje in drugo mesto, sta se razšli brez zadetkov.

šport 19:45

Martinu sprint v Jerezu, Marquez padel s prvega mesta

Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec sprinta za motociklistično veliko nagrado Španije. Martin, ki je še povišal prednost v skupnem seštevku, je v Jerezu izkoristil številne padce, med drugim tudi vodilnega Marca Marqueza (Gresini). Drugi je bil Španec Pedro Acosta (GasGas), tretji pa po izdanih kaznih Španec Dani Pedrosa (KTM).