STAvideo
The Slovenia Times

Zadnje novice

šport 22:29

Azerbajdžanec Gadimbajli prevzel vodstvo na šahovskem turnirju v Ljubljani

Azerbajdžanski velemojster Abdula Gadimbajli je po sedmem krogu šahovskega festivala v Ljubljani, ki šteje tudi za slovensko prvenstvo, s četrtega napredoval na prvo mesto. Edini ima šest točk. Na drugem mestu je bolgarski velemojster Radoslav Dimitrov, tretji pa slovenski mednarodni mojster Domen Tisaj (Celjski ŠK).

gospodarstvo 22:28

Newyorške borze končale v zelenem

Indeksi na newyorških borzah so današnje trgovanje zaključili v zelenem. Številna tehnološka podjetja so danes objavila dobre poslovne rezultate, zaradi česar se je občutno okrepil indeks Nasdaq, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

šport 22:25

Po Magdeburgu in Aalborgu na F4 še Kiel in Barcelona

Magdeburg, Aalborg, Kiel in Barcelona so udeleženci zaključnega turnirja rokometne lige prvakov, ki bo 8. in 9. junija v Kölnu. Aalborg in Magdeburg sta bila v sredo boljša od Veszprema oziroma Kielce, danes pa je Kiel izločil Montpellier in Barcelona francoski PSG.

šport 22:20

Hribar 17. na dvovišinski bradlji

V Riminiju se je začelo evropsko prvenstvo v ženski športni gimnastiki. Tekmovalke so se predstavile v kvalifikacijah, ki so štela za uvrstitev v ekipni finale, v finale po orodjih in za končno uvrstitev v mnogoboju. Najboljšo slovensko uvrstitev je zabeležila Lucija Hribar, ki je na dvovišinski bradlji zasedla 17. mesto.